VZHŮRU NA SURSUM

03.12.2012 08:11

 

Čekatelský lesní kurz Sursum právě otevřel zájemcům své dveře!

foto/obrázek poskytl(a): Petr Beránek

Víte, co má společného přátelství, radost ze života, poznávání sama sebe, dřevěný samopal, nejvyšší Pravda a Láska, dobrá kuchyně, čekatelský odznak, hloh a pádlo? Jediné slovo – Sursum.

Náš kurz přivítá všechny rangers a rovery od 16 let až do věku vybledlé červené šňůrky, kteří nepovažují tajemství kolem nejvyšší Pravdy a Lásky za otřepanou frázi, ale naopak ho chtějí prožívat. Kromě toho vás nejen dobře připravíme na složení čekatelské zkoušky, ale nabídneme i řadu praktických „vychytávek“ pro družinovou a oddílovou činnost. Na našem kurzu nebude zahálet ani vaše ctěné roverské Já – jak příčně pruhované svalstvo, tak nejtajnější mozkové záhyby; sáhnete si na skutečnou Službu (velké „S“ není chyba). Věříme totiž, že kdo nepozná sám sebe, může jen těžko být majákem pro jiné. Od vás očekáváme jediné: „Mít srdce i mysl otevřenou.“

 

Kdy a kde:

Jarní víkend: 19.-21.4.2013 na Dobrá Voda u Třebíče

Letní běh: 16.-25.8.2013 – Pacovsko (Vysočina)

Podzimní víkend: 17.-20.10.2013 – Domašov nad Bystřicí

Asi se ptáte, zda může takový čekatelský kurz vůbec existovat? Věříte, nebo nevěříte? Můžete o tom rozhodnout sami v anketě na našich stránkách , nebo se rovnou k nám přihlásit.

Zpět